Contact

Sushi, Ph├│, Warme chocolade fondant, Pekingeend met pannenkoekjes, Haring, Sashimi, St. Jacobsschelpen, Sate Kambing, Frozen Yogurt, Goi Cuon, Taro Bubble Tea, Geitenkaas, Couscous, Oesters met limoen, Wakame salade, Lemoncurd Cupcakes, Kreeft, Pad thai, Auntie Anne’s cinnamon pretzel, Parmaham, Pavlova……en zo gaat de lijst door en door.

Mijn liefde voor voedsel werd groter en groter. Niet alleen het eten ervan (wat ik heel graag doe) maar juist ook het bereiden, het bekijken, het inlezen en het ontdekken. Voedsel begon steeds meer een grote rol in mijn leven te spelen. Vandaar de keuze om mijn passie met anderen te delen.

Het is mijn passie en er is niks wat mij zo intens gelukkig kan maken dan het bezig zijn met food, dus dat is wat ik hier doe. Ik hoop dat ik mijn passie met anderen kan delen want het delen hiervan is wat mij een lach op mijn gezicht brengt.

Kijk hier lekker rond en geniet ervan. Mochten er vragen, suggesties of iets heel anders zijn, laat mij dit dan weten via onderstaand formulier.

Liefs,

Shirley Mok

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht